Technikai segítség (hardver, szoftver).

Rendszerkövetelmény - avagy milyen gépet vegyek?

Szervusztok!

Szeretném a tapasztalatotokat kérni, hogy milyen laptopot érdemes venni, amin élvezhetően, jó minőségben elfut az X-plane 9? (Kb. 150.000 Ft körül...)
Esetleg akinek kellően jó minőségben fut a gépén, kérem írja le a konfigurációját, abból sok mindent megtudnék. Elsősorban laptop konfigokra lennék kíváncsi.

Köszönöm!

Taxonomy upgrade extras: 

Beallitasok

Sziasztok!

Olyan problemam akadt, hogy nem tudom beallitani a parking break-et. Egyszeruen eltunt a billentyu kombinaciok es a joy beallitasok kozul is. Kiengedni ki tudom a fekkel de behuzni mar nem... XPlane 9.64RC a jelenlegi verzio ami fennt van.

Taxonomy upgrade extras: 

VGA kártya

Sziasztok,

Gondolkozom, hogy esetleg egy VGA kártya szintű fejlesztést hajtok végre a gépemben, de mivel egy jó ideje nem foglalkozom behatóbban a hardware-k világával, így nekem ez a sok típus, jelölés, betü, szám kaotikus.

Taxonomy upgrade extras: 

Hogyan használom?

Üdv. mndenkinek!
Tegnap töltöttem le ezt a szimulátort, de sajnos még csak demo, hogy tudom átdolgozni hogy teljes verzió legyen? hiszen nem lelek semmi menüt ahol még beirom a kódot és teljes verziós lesz.
Elindítom a szimulátort és hol vagy hogy tudom behozni a menüt ahol be tudok állitani mindent, közte a felbontást is meg STB.

Taxonomy upgrade extras: 

Display resolution 1280x1024 full screen

Üdv!

Napokban jött meg postán a 6 DVD X-Plane9. Keresgettem már mindenfelé, de igazi választ még sehol sem találtam...
A PC-m egy 2,8 GHz-es Quad Core+NVIDIA GTX280+2 Gig RAM stb.+2 db 22 collos 4:3-as monitor.

Megoldható-e ezzel a konfiggal, hogy az egyik monitoron az ő natív, azaz 1280x1024-es felbontásában, full screenben lássam a cockpitot, a másikon pedig a térképet?

Taxonomy upgrade extras: 

vasfmc

Sziasztok,

Használ valaki vasfmc-t?

Én sokat használtam MSFS-hez, most fel tettem x-plane-hez is.
Hálózatban akarom használni, azaz külön gépre telepítve a vasfmc-t. A leírásban az szerepel, hogy a vasfmc telepítési könyvtárán belül a cfg könyvtárban keressük meg az fsaccess_xplane.cfg file-t és módosítsuk a leírás szerint.

Taxonomy upgrade extras: 

Joystick

Van esetleg valami tipp-trükk tanács, hogy lehetne a joy-t barátibbá tenni? Ugyanis mintha nem lenne rendesen kalibrálva, a legkisebb mozdulatra is összevissza kezd el mindenfelé mozogni. Megnéztem Op.rendszer szinten, ott jól mutatja, megnéztem xplane-en belül ott is relative jól mutatja minden tengely működik, a deadzone-okkal próbáltam meg alakítani de nem sikerült. Egy Logitech force 3D-ről beszélünk. Ja, és Force feedback sincs. :( most update-eltem 9.3-ra, remélem ez már jobb lesz. Ha valakinek van ötlete pls, mert igy szinte irányíthatatlan...

Thx

Taxonomy upgrade extras: