Mindenkit szeretettel meghívunk az IVAO-HU fennállásának 5. évfordulójára, amit egy 25 órás rendezvénnyel október 24-25-én ünnepelünk. Az event október 24. 08Z-tól október 25. 09Z-ig tart.

Teljes ATC lefedettséget kívánunk biztosítani a rendezvény 25 órájára. Hagyományosan a 24/25 órás rendezvény egyben egy IVAO-HU találkozót is jelent, melyet idén nem Budapesten, hanem Pásztón tartunk.

A helyszínre várunk mindenkit, hiszen ez egy remek lehetőség arra, hogy végre a hanghoz arcokat tudjunk illeszteni más szóval személyesen is megismerni egymást. Az irányítást a pásztói gimnázium számítógépes terméből fogjuk adni, ahová mindenkit szeretettel várunk. Ha szeretnél eljönni és irányítani, ATC pozíciót foglalhatsz itt. Természetesen az is foglalhat, aki nem tud eljönni Pásztóra, de otthonról szeretne irányítani. Ebben az esetben viszont annak a foglalásnak van prioritása, amelyik a pásztói helyszínre szól.

Az idei rendezvény egy RFE (Real Flight Event) lesz. Ez azt jelenti, hogy a Budapest-Ferihegy 1 napi valós forgalmát összeállítottuk, több mint 350 járatot, és ezeket lehet lerepülni. Természetesen nem kötelező valós járatot repülni, mindenki kedve szerint repülhet más, akár a virtuális légitársaságok járatait is.

További információ a rendevzvényről itt olvasható: http://ivao.kerozingozos.hu/events/24h