Az idei IVAO 24 órás rendezvény szervezése körül akadt némi helyhiány, ebben kéri a divízió a segítséget:

Minden év vége felé hagyományosan rendezni szoktunk egy 24/25 órás ATC rendezvényt az IVAO magyar diviziójának alapításánák evfordulója alkalmából. A rendezvény különlegessége, hogy ezt egy nagy IVAO-HU's találkozó keretében tettük eddig. Egy középiskola informatikai tantermében hoztunk létre irányítói bázist. Teljes Magyarországot lefedve 24 órán keresztül adtunk irányítást. Volt amikor a téli időszámítás átváltásakor tartottuk a rendezvényt amikor az órát 1 órával vissza kellett tekerni így lett belőle 25 óra. A rendezvény nem csak az irányításról szól, hanem arról, hogy személyesen is találkozzunk és a "hangokhoz" arcokat tudjunk kötni.

Az utóbbi években egy iskola informatika termét használtuk. Sajnos idén ezzel a lehetőséggel nem tudunk élni, így hozzátok fordulunk. Várjuk azoknak a jelentkezését akik kapcsolatban állnak olyan intézményekkel, ahol ezt a rendezvényt megtarthatjuk. Mivel a rendezvényre az ország minden területéről szoktak jönni a tagok, a legoptimálisabb Budapest mivel azt mindenki eléri. Elsősorban iskolák informatikai termei a legmegfelelőbbek, mivel a számítógépek és az internet már eleve rendelkezésre áll.

Ha tudtok ebben segíteni, kérlek írjatok a sandor.tar -kukac- ivao -pont- aero és martin.stramszki -kukac- ivao -pont- aero-ra!