Ismét egy kis L-410. Pár nap szívás, de végül meg lett a szárny-törzs csatlakozás. Nem egy egyszerű alakzat, órákat böngésztem kepéket, mire rájöttem, hogy hogy is van, és hogy hogyan tudom megvalósítani. Kb ötször kezdtem újra a nulláról, mert annyira félresikerült egyik-másik, hogy sírnom kellett. Végül meg lett a majdnem teljesen végleges változat :)

Azért majdnem teljesen végleges, mert még mindig érzem, hogy valami nem teljesen stimmel vele, valami nem teljesen úgy kanyarodik, domborodik, homorodik, mint azt a fényképeken teszi. Valószínű kell ismét pár óra képnézegetés, hogy rájöjjek, hogy hol a gubi. Egyelőre megteszi.

Következő cél a futóművek, futószárak. Megcsinálni még csak-csak. Na de leanimálni a mozgást, na az nem lesz egy egyszerű dolog, ahogy elnéztem a videókat.

A dolog mókásabbik része a futóművek után jön: a csűrök, fékszárnyak, magassági- és oldalkormány...

A teljes modellt már most látom, hogy nem fogom tudni idén befejezni, de legalább a külső modellel szeretnék elkészülni. A repülési modell gyakorlatilag kész van. Booze letesztelte, és meg van vele elégedve, így aztán én is :)

Folyt. kov.