Mivel az IVAO-HU a HungaroControl Zrt -vel 2010. május 8-9 -én együtt ünnepli Ferihegy hatvanadik születésnapját, megrendezik a 24 órás irányítói eventet. (Ha megnézitek a hivatalos kiírást az ivao.hu -n, rájöttök, hogy nem is akárhogy.. :) )

Több ország divíziójából jeleztek már részvételi szándékot, így kapva a kívánkozó lehetőségen, mi, X-Plane használók is kivehetnénk a részünket a dologból.

Megtisztelhetnénk Ferihegy szülinapját azzal, hogy rendezünk egy nagy, közös távrepülést Ancsával. Az indulás Gödöllõrõl történne, majd lerepülnénk Pécsre, onnan tovább Sármellékre, Zalaegerszegre, Csákvárra, majd a végsõ célunk Ferihegy lesz, melynek az 1-es termináljának kisgépes parkolóját használjuk majd. Addig ezt megpróbálom tisztázni az IVAO-val is, hogy számítsanak ránk, mivel a forgalom valószínűleg igen nagy lesz LHBP-n.

A repterv VFR legyen, LHGD-LHBP, útvonalnak pedig írjátok be a fentebb említett reptereket. Kötelék NEM kötelezõ! Pl.: LHGD DCT LHPA DCT LHSM ...stb. Aki akar, az közéírhat településpontokat is, így az -amúgy is elfoglalt- irányítónak valamivel könnyebb dolga lesz. Készüljetek fel, ez egy legalább 4 órás túra lesz, hideg/meleg élelemről, italról, guminõrõl...itakdalij nem árt gondoskodni.

Fõként Ancsával kellene az utat teljesíteni, megünnepelvén az eddig kiadott egyik legjobb X-Plane repülőgép/kiegészítő kiadását, de persze várunk minden lelkes jelentkezőt, bármilyen motoros géppel, akár FS alól is. ;)

A fent említett repterek letölthetők a Magyar Repterek menüpont alól.

Kommentekben jöhetnek a jelentkezések, indulás megegyezés szerint!

CAG