California Airlines

California Airlines

Biztosan már mindenki hallott virtuális légitársaságokról (VA), ahol a valós vagy kitalált légitársaságok valamelyikét utánozva / modellezve lehet repülni.
Jellemzően csak az olyan megszállottak számára ajánlott, akik szeretnek utasszállítást vagy teherszállítást szimulálni. Szerintem megszállottság kell hozzá, mert ez korántsem "öröm" repkedés, inkább hasonlít a taxi szolgáltatáshoz.

X-PLANE vs. FS

A minap meglátogattam egy barátomat és végre sikerült 10 percnél tovább FS előtt ülnöm.

Fotorealisztikus scenery terrain mesh készítés

Biztos többen is olvastátok Steve, ksgy üzengetését velem, még LHOY beharangozásánál, hogy hiányzik LHBP scenery és meg kéne csinálni. Eléggé beleástam magam a témába és nagyon gyorsan eljutottam odáig, hogy MESH -el érdemes kezdeni egy nagyobb repteret.

LHBP scenery ver 0.1 beta

lhbp

Elkészült az első rétege Az LHBP scenery-nek.
Sikerült továbblépnem a múltkori megakadásnál és nagyon sok dolgot elsajátítottam a scenery készítéssel kapcsolatban. Nem akarom részletezni, hogy milyen módszerekkel és hogyan, de sikerült egy un. MESH-t elkészítenem, mely a teljes +47 +019 -es szeletet lefedi.

LHBP scenery készítés

Már legalább ketten vagyunk, akiknek hiányzik LHBP scenery és legalább 3-4 -en összesen, akik lehet, hogy beleraknának időt és energiát a megcsinálásába.

X737 FMC

Szeretném megosztani az X737 FMC- vel kapcsolatos tapasztalataimat és egyúttal nyitnék egy topikot ennek a cuccnak.

Javier Cortes fejlesztette X737/U -FMC -ről van szó, a promóció itt megtekinthető: http://www.eadt.eu/index.php?x737fmc

Aki a boeing 737-800 -as, szintén eadt.eu -ról ingyenesen letölthető géppel repül, annak az X737 FMC, aki más, pl. airbus géppel, annak az UFMC nevű alkalmazást ajánlják.