A srácok úgy tűnik belehúztak, máris kiadták az első béta verziót. Regisztrálás után letölthető: http://xfmc.fsx-online.com/

Hozzászólások

Hali,

Nekem kis gondom van vele, mert a 737-hez az istenért nem akarja tudomásul venni a cfg file-t, illetve sound error-t írkál ki, bár az x-plane indulásánál a "tadam" megvan, tehát gondolnám, hogy inicializálja magát rendesen.

Nektek mik a tapasztalataitok?

Tibor

Hello!

Nekem se akarja megtalalni a cfg-t. Ezenkivul minden jonak latszik, bar meg csak futolag probalkoztam vele.
Ha esetleg megtalaltad a megoldast engem is erdekelne!

Balazs

Balazs

Beta allapotu dologrol van szol, bugreport-oljatok, aztan csak javitjak :)

Sziasztok!

Megvan a megoldas a config file-ra: be kell masolni a repulogep fokonyvtaraba es at kell nevezni pontosan ugyan arra ami .acf. Peldaul az X737-nel 737.acf, tehat B738.cfg-t at kell nevezni 737.cfg-re es mar olvassa is.

Jo repulest )
Balazs

Balazs

Hehe, pedig akartam irni, (mert altalaban ezek a dolgok e szerint a logika szerint mukodnek X-Plane alatt) de aztan letoltottem, megneztem manualt, en sem talaltam benne semmit. Legkozelebb nem hallgatok :)

Haat a cfg-t most mar megtalalja de nem egeszen ezt vartam tole. Nem tudok neki 5fokos fekszarnyat, mert csak 1et es 8at enged ). Olyan mintha meg egy, kulon AP-t adna. Tudja hasznalni az MCP-t, szamomra kicsit erthetetlen modon. Ha bekapcsolom az FMC-n az AP-t, akkor magatol akar felszallni raadasul nalam Vr-nel leveszi a gazt az RTO pedig megallitja a gepet. Behuzza a futokat, forgatja a gepet ossze vissza, nem tartja az utazo magassagot... Nekem ez igy nem jon be. Azt irja a manual, hogy lehet konfigolni vhol de en ezt nem talaltam meg. Ugy tudom csak hasznalni, hogy megadom az utvonalat es azt koveti LNAV-ban. Igaz neha rossz iranyba fordul de ez is valami )
A fizetos FMC-vel van vmi tapasztalotok?

Balazs

Nekem is hasonló élményeim vannak, a cfg már megvan, de aztán valami sound error-t írkál ki.
A configolásra mindenhol hívatkozik a manual-ban, de fogalmam sincs, hogy ezeket hol lehet állítani, illetve kicsit furcsálom, hogy egy FMC flaps-et, futóműt, stb. állítson nekem.

Jelenleg a vasfmc-t használom, eddig nekem az a legjobb ingyenes FMC, frissíthető NAVDATA-val, SID/STAR adatbázissal.