Ismét füveztem. Úgy néz ki kezd hatni, mivel kezdek vidámabb lenni tőle... :)

Visszatértem a "forest" megoldáshoz, azaz rábízom az X-Plane-re az objektumok kipakolását. Nekem csak a szélességet, magasságot, textúra pozíciót kell beállítanom. Csak. Na, erre ment rá tulajdonképp 2 napom, mire rájöttem a logikájára, hogy meddig érdemes elmenni sűrűségben, hogy ne nyírja ki a gépet, de még jól nézzen ki. Voltam pénteken fényképezni egy parkban, csináltam mindenféle növényről képet, hamarosan azok is belekerülnek majd. Egyelőre 3 színű fű, 2 féle virágos fű és nádat tartalmaz a cucc, hogy lássam az összhatást. Hát, azt kell mondjam, az előbbiekhez képest mérföldes ugrás így, hogy behoztam a változatosságot a dologba:

Úgyhogy maradok ennél a megoldásnál véglegesen, már csak a többi virág, kórók és fűfajta van hátra. Remélem kész leszek vele, mire Steve is elkészül a reptérrel, így neki már csak be kell ezeket pakolásznia seperc alatt :)

Hozzászólások

Sziasztok!
Gratula a reptérhez, és a fűhöz remek lesz, különösen mert a szívemhez kötődik, mivel őcsényben repülök. :) Ha bármi kérdésetek van keressetek meg e-mailben szívesen segítek. Érdeklődnék hogy a készülő sceneryt lehet-e majd fs2004-alá kovertálni? üdv: gergő

Szia Gergő!

Köszi a felajánlást a reptéri infókkal kapcsolatban, azt hiszem keresni foglak, mert néhány kérdésem valóban lenne!

A scenery konvert nem tudom működik-e X-Plane2FS módban, majd ksgy megmondja. Ha esetleg nem, akkor kitalálunk valamit.

A scenery konvert nem lehetseges semmilyen formaban. Esetleg a 3D objektumok felhasznalhatok, de FS-hez ujra kell epiteni a scenery-t.

Háát, akkor ha valaki vállalkozik majd egy FS "újraépítésre", az objecteket szívesen odaadom. Részemről az FS sceneryt nem tudom megcsinálni.

A flybywire részéről készült egy őcsény scenery fs alá, de mivel az extra.hu nagylelkűen megszüntette ingyenes szolgáltatásait, az oldalnak vége. Nem tudom hogy az hogy állhat mostanában. emailem: ka26agriculture@yahoo.com vagy msn-en is kereshetsz: gergoo26@hotmail.com