Napok óta füvezek, de valahogy mégsem lesz tőle jó kedvem...

Ez immáron a hatodik variánsa annak a fű-csomagnak, amit Steve öcsényi repterére szeretnénk betenni. A hat verzióból kb kétf fajta tűnt használhatónak.

Az első ami relatív jól néz ki, ilyen lett:

Ezzel pusztán csak annyi a probléma, hogy kiveszi a füstöt a videókátyából. És mint tudjuk a videókátyák azzal működnek.

A következő verzió egy fokkal már jobb lett, messzi nem annyira ette az FPS-t, de fentről nézve - mint ahogy a legtöbb próbálkozásnál - borzalmasan néz ki (szerintem). Oldalról viszont (még ha arcba is dicsérem magam :)) baromi jól néz ki:


Szóval a hétvégén ezen a vonalon fogok próbálkozni tovább, esetleg kicsit sűrítem a fűszálakat, kicsit rendbe teszem a színeket és az átlátszóságot. Egy fokkal talán úgy javul. Lehet, hogy a kamera bólintási szög alapján megpróbálom kicsit megdönteni, max 45 fokig, hátha kicsit jobban takarja majd a földet, de mégsem lesz zavaró a mozgás.
Kísérletezés a köbön.

Hozzászólások

Az utolsó két kép az "odabasz" kategória! :) Nagyon drukkolok, hogy sikerül kifejlesztened egy minden szögből szép verziót, ami nem eszi meg a gépet.
Viszont ha ilyen frankó lesz a végeredmény, akkor majdhogynem feleslegessé válna a nagyfelbontású appron környéki textúrám... :) No mindegy, a füvedtől függetlenül csinálom azt is párhuzamosan tovább, mert kíváncsi vagyok hogy fog kinézni a szimben.