Sziasztok!

Mivel nem voltam megelégedve ferihegy kinézetével, elkezdtem magam megcsinálni a kifutókat, taxiutakat és előtereket World Editorral. A célom, hogy minél pontosabban legyen meg az x-planeben a mi Ferihegyünk. A kérésem annyi lenne, hogy bárki aki információval tud szolgálni arról hogy melyik taxiúton milyen vonalak vannak (sárga, vastag sárga, sárga fekete alapon, fehér, piros stb) az írja ide le nekem, köszönöm szépen.
Hobbiszinten, szabadidőmből csinálom, szóval nem garantálom hogy valaha is elkészül, de ha sok segítséget kapok és sikerül megcsinálnom akkor közzéteszem.
A segítségeteket előre is köszi!

ps. nagyfelbontású műholdkép alap is lesz :)

Taxonomy upgrade extras: 

Szia!

Kez es labtorest hozza :)

De... ha x-plane.org-on ha rakeresel LHBP-re, talalni fogsz egy scenery-t, ami ugyan eleg regi, de nagyjabol hasznalhato.

Aztan: ha megnezed ezt az oldalt: http://ivao.kerozingozos.hu/events/airport-guidance - itt talalsz egy Budapest 2007 light (free) scenery-t, amit at tudsz konvertalni, igy megkapod a pontos guruloutakat, allohelyeket (anno rakerdeztem a forumban, szoval engedely megkapva "hivatalosan" is). A kettot osszevarazsolva (persze illetkestol engedelyt kerve) egesz jo kis scenery lehet belole, amit kozze is lehet tenni.

A masik megoldas: ha megveszed az FS-hez valo AeroSoft Budapest kiegeszitot, es azt konvertalod at, illetve ahhoz hasznalod fel a light verzio guruloutjait (hogy ne legyen FPS zabalo) - viszont ez nem kozzeteheto az AeroSoft miatt.

Plusz egy otlet: ugyan nem neztem meg, de lehet google maps-on is latszanak annyira a guruloutak, hogy ki lehessen deriteni amire kivancsi vagy.

köszi a tippeket, én egyelőre ami épület van azt az általad is említett régi x-plane-es sceneryből vettem át, a gurulóutakat és vonalakat viszont teljesen újonnan csinálom meg. A gurulóutak tulajdonképpen már készen vannak, most jönnek a trükközések hogy a pályán a jelölések, shoulderek közelebb legyenek ahhoz ami van a valóságban is.
A csíkozás pedig látszik google mapsről is csak rendesen fel kell hozzá tolni utólag a kontrasztot és lejjebb tolni a brightnesst. Na ma megnézem mire megyek ezekkel :)