Megjelent az X-Plane 10 első demója

A várva-várt szimulátor első demója letölthető az X-Plane.com-ról. A program megvásárolható $79.99-ért, melyet December 7-én szállítanak.

További információk:

Hozzászólások

Rövid összefoglaló MAC -en a tesztelésemről.

- Szép
- tényleg jobban néz ki mint a 9 -es
- élethűbb kinézet és mozgás
- mindennek ára van, fps feleződik kb. 9 hez képest.

szal vehetünk új computert. :-(

Sziasztok,

én is MAC-on probáltam ki az új demot. Sajnos egyet értek kottával mivel nagyon HW igényesnek tünik az új verzio.
Tényleg szép, élethűbb, és a felhők is jobban sikerűltek mint a 9-es ben. Persze van még jócskán amitől szebb és mondjuk realisztikussab lett a szimi, csak éppen nem ugyanazzal a beálitással mint a 9-es. Tudom, nagyon is tudom hogy bétárol van szó, ami azt is jelentheti hogy lesz még több demo verzio - legalább is remélem, hiszen december 7-én már kiakarják adni az éles verziót. De minden esetre rá férne egy optimalizálás a grafikára, igy a HDR funkcióra és som más grafikai dologra. Nekem az iMAC-ban ATI 5750 kártyám van 1GB RAM-al, ami a 9-es verzióban kitünően viselkedett, de itt már nem nagyon birja az ütemet. Igaz hogy a CPU - 4 magos Intel i7 870 2,93GHz nem nagyon töri magát max. 10% a terhelése, ez is arra mutat hogy nincs optimalizálva a demo a több proceszoros gépekre. Na majd meglájuk, várjunk néhány hetet, csak rendbe szedik az éles verziót. Hisz a 9-es se volt első relizre kitűnöen repűlhető.

Údvözletemet küldöm az X-Plane 9 és 10 pilotáinak.

Károly aliasz oldboy és OM-KMO a levegőben

A dolog sajnos megerositve win-en is es linuxon is. Borzalmasan lassan indul el nekem, az FPS valahol 10 es 25 kozt valtozik attol fuggoen, hogy mi van a kepen. Rengeteg bug van benne, a par oras teszteles alatt cirka 10 igencsak szembetunobe futottam bele.

Beta allapotu a dolog, tehat ez meg fejlodni fog, de gyanitom, hogy nem lesz a felhasznalok koreben olyan gyors a valtas mint a 8-rol 9-es eseteben volt. Itt ha jol latom, eleve nem lehet kikapcsolni a Shader-t, igy ha az nincs a videokartyaban, akkor maris hasznalhatatlanul lassu (meg ennel is sokkal lassabb) lesz.

En ugy szamolok, hogy egy jo fel ev mulva lesz majd hasznalhato allapotban, ahogy a 9-esnel is volt anno.