Lassan-lassan alakul az 1.0-ás verzió. Kaptam bőven visszajelzést, hogy mit kellene kicsit még faragni, mi az ami nem stimmel...

Az első nagy kör a repülési modell tesztelése volt. Rengeteg repült óra, a gép paramétereinek rögzítése, összevetése a manual-lal. Most kezdem azt mondani, hogy kezd összeállni.

Van még egy nagyobbacska bug benne, hogy amikor teljes gázt tol az ember FADEC nélkül, a repülő gyakorlatilag 3m alatt a levegőbe tud emelkedni :)

A második nagy kör az objektumok rendbetétele lesz. Rengeteg kis hiányzó apróság, itt-ott kilógó dolgok. Ez lesz tán a legidőigényesebb.

A harmadik nagy kör a festés körüli problémák: vannak nem túl jól sikerült részei a festésnek amit teljesen újra kell rajzolni, mert közelebbről megnézve ocsmányak. Talán ez lesz a legkevésbé problémás rész Favágó munka gyakorlatilag.

Aztán egy végső teszt, és ezzel lezárul a 9-es verzió fejlesztése a 2D panellal együtt. Onnantól már a 10-es verzióra fogok koncentrálni.

Hozzászólások

Szia ksgy,

egy kis kérdésem volna a LET L-410-el kapcsolatban, mivel hogy a cseh xplane oldalon is már a fiúk egykissé türelmetlenek. Mikorra várható hogy elkészül az L-410 legalább a XP9-es verzioja? Tudom hogy rengeteg més dolgod is akad, ezért is csak inkább kiváncsiságból kérdezem meg aztá azért is hogy a válaszodat feltegyem az emlitett veboldalra.

Üdvözlettel

Molnár Károly, oldboy43 vagy az IVAO-on OM-KMO

Szia!

A 9-es verzio (2D panellel) gyakorlatilag keszen van, par aprosagot kell javitani rajta (hajtomuvek ereje, legcsavarok profilja, kisebb repulesi modell valtoztatasok) es kiadhato allapotba kerul a repulo. Megeshet, hogy a mostani hetveget ra tudom szanni, hogy ezeket javitsam, de semmit nem merek igerni, mert eddig mindig valami kozbeszolt :(

Köszönöm a választ. Hát akkor még várunk egy kicsit.

Üdvözlettel

Molnár Károly

Szia ksgy,

van valmi változás az utolsó levelezésünk óta?
Tehát hogy álsz az L-410-es bétatesztelésével? Remélem hogy már hozzászoktál az angol környezethez és talán van új számitógéped is amivel persze sokkal jobb teszteni mint a laptopon pláne ha 7 éves.
Csak ennyit akartam kérdezni.

Üdvözlettel

Molnár Károly, oldboy43 vagy az IVAO-on OM-KMO

Szia!

Igen, haladok - nem valami gyorsan, de legalabb biztosan. Lassan-lassan elkeszul a muszerfal resz is. Mivel az XP9 kezd nagyon kiesni a kepbol, szerintem hamarosan kirakom a jelenlegi allapotot egyfajta publikus beta-kent. Akit erdekel a repulo es szeretne hozzanyulni/javitani a rep.modell-en, igy meg tudja majd tenni. Termeszetesen ha "vissza is adja" a valtozasokat, akkor tovabbviszem es bekerul a 10-es modell-be is.