Szerző Téma: An-2 X-Plane 10 alatt  (Megtekintve 7957 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető ksgy

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Hozzászólások: 196
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
An-2 X-Plane 10 alatt
« Dátum: 2012 Január 18, 21:56:47 »
Sokan jelezték, hogy X-Plane 10 alatt nem lehet betölteni a gépet. Utánajártam a dolognak és frissíteni kellett a szárnyprofilokat.

A letöltött zip állományt ki kell csomagolni és felülírni az An-2 könyvtárában található Airfoils mappát.

http://x-plane.hu/an2/download/airfoils.zip

Nem elérhető kovi5678

  • Newbie
  • *
  • Hozzászólások: 13
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:An-2 X-Plane 10 alatt
« Válasz #1 Dátum: 2013 Április 03, 19:56:49 »
Nem rossz csak nem lehet vele felszállni.. :/  Vagy csak én vagyok béna..

Nem elérhető ksgy

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Hozzászólások: 196
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:An-2 X-Plane 10 alatt
« Válasz #2 Dátum: 2013 Április 03, 20:37:15 »
Szerintem az utobbi lesz, mert ugyan sokaknak nem ment elsore, de vegul sikerult nekik :)
Nem egyszeru repulo, az teny. Meg kell tanulni kezelni a motort, uzemeltetni, hogy ne gyujtsd fel 2 perc utan, plusz a repulo foldon valo manoverezese sem egy egyszeru dolog :)
Ha kitartoan probalkozol, sikerulni fog.

Nem elérhető Slicer

  • Newbie
  • *
  • Hozzászólások: 17
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:An-2 X-Plane 10 alatt
« Válasz #3 Dátum: 2013 Május 01, 14:17:19 »
Szia!

X-plane 9 alatt a HA-MBA lajstromú gépet készítgetem. És azt vettem észre, hogy a légcsavar lapátjai fordítva állnak. Ja és nem egyszerű egyenes csíkot húzni az oldalára ;) Várható javítás vagy már nem akarsz hozzányúlni? Off: Én is szívesen kipróbálnám az L-410-est :) Köszi!

Dani.

Nem elérhető ksgy

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Hozzászólások: 196
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:An-2 X-Plane 10 alatt
« Válasz #4 Dátum: 2013 Május 02, 20:12:12 »
Szia!

Egyenes csikot ugy tudsz, hogy van a paintkit-ben a psd-ben egy talan Wire vagy Wireframe nevu layer. Ha azt bekapcsolod, az ottani vonalak menten tudsz egyenes csikot huzni :)

Tudom, kicsit bena megoldas, dehat elso gepem :)

Hozzanyulni/visszaterni maximum az L410 utan fogok, addig semmikepp. Maximum egy 64 bites plugin erejeig.

Nem elérhető Slicer

  • Newbie
  • *
  • Hozzászólások: 17
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:An-2 X-Plane 10 alatt
« Válasz #5 Dátum: 2013 Május 03, 20:18:04 »
Ugyanott tartok, mint ahol abbahagytam... :D Az external.obj-t nem tudom betölteni Blenderbe, de azon kívül minden mást. Megszeretném nézni, mi hol van, mert nem találom a légcsavar agyat. Ez miért van?
" Unrecognise command "texture normal" at line 7. "

Nem elérhető ksgy

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Hozzászólások: 196
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:An-2 X-Plane 10 alatt
« Válasz #6 Dátum: 2013 Május 04, 02:00:10 »
Probald meg kikommentezni (tegyel egy #-t a sor elejere) az extrernal.obj-ban a TEXTURE_NORMAL external_NML.png sor ele', es ugy be fogja tudni importalni elvileg.

Ha keszen vagy, akkor szedd ki, a #-t, hogy visszakeruljon a normal map is.

Nem elérhető sanyi

  • Newbie
  • *
  • Hozzászólások: 6
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:An-2 X-Plane 10 alatt
« Válasz #7 Dátum: 2013 Június 11, 23:25:31 »
Sziasztok!

Kis segetséget szeretnék kérni?
Miért van az hogy ha kicsit nagyobb gázt akarok neki adni felszálláskor,lefullad?

Nem elérhető ksgy

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Hozzászólások: 196
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:An-2 X-Plane 10 alatt
« Válasz #8 Dátum: 2013 Június 12, 02:48:09 »
Szia!

Valoszinu nem melegitetted fel elegge a hengerfejeket a felszallas elott. Legalabb 120 fokosnak kell lenniuk, hogy fel tudj szallni, egyebkent beragad a motor.

Figyelni kell a homersekleteket :)

Nem elérhető sanyi

  • Newbie
  • *
  • Hozzászólások: 6
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:An-2 X-Plane 10 alatt
« Válasz #9 Dátum: 2013 Június 13, 00:16:13 »
köszi,ez volt a gond.:)
amugy lehetséges,hogy "beragad egy hang"?
ugy tünik,hogy a "gyujtáskapcsolo"  hangja folyamatosan ismétlödik.
most hogy felszáltam,furcsa hogy folyamatosan kerreg.
nem tudom minek a hangja lehet,mintha valami genrátor pörögne ujra és ujra....

Nem elérhető ksgy

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Hozzászólások: 196
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:An-2 X-Plane 10 alatt
« Válasz #10 Dátum: 2013 Június 13, 13:41:32 »
Szerintem az indito lendkerek hangja lesz. Motor inditas utan elhuztad balra a kis kapcsolot?
Illetve lehet meg az avionics, de annak nem kene hallani az ismetlodo hangjat.

Nem elérhető ekre

  • Newbie
  • *
  • Hozzászólások: 23
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:An-2 X-Plane 10 alatt
« Válasz #11 Dátum: 2017 Május 23, 07:11:18 »
Üdv!

Most XPL 11 alatt nem tölt be az AN-2, esetleg ha lesz rá módod, meg tudnád nézni? a választ előre is köszönöm!

Nem elérhető ksgy

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Hozzászólások: 196
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:An-2 X-Plane 10 alatt
« Válasz #12 Dátum: 2017 Május 23, 21:43:23 »
Hat, sajnos mar XP10 alatt is akkora munka lett volna helyrepofozni, hogy inkabb hagytam :(

XP11 ala egy XP9es gepet behuzni, kb egyenlo azzal, mintha ujracsinalnad, akkora szivas tud lenni - foleg hogy ennek a gepnek a pluginja C/C++ kod, amit le kene forditani 64 bitesre is. Egyszeruen nem eri meg a befektett munkat egy ingyenes gephez :/

Nem elérhető ekre

  • Newbie
  • *
  • Hozzászólások: 23
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:An-2 X-Plane 10 alatt
« Válasz #13 Dátum: 2017 Május 25, 07:19:13 »
köszi az infot, ez van. :) köszi amúgy az eddigi munkádat is, kiemelkedő mind.