Lassan a vége felé járok a gépnek, hamarosan kiadható állapotba kerül. Van még pár apró finomítani való rajta, de a java kész van. A teszteléshez keresnék pár embert, aki szereti és esetleg ismeri is az ilyen öreg orosz vasakat :)

Adok majd egy alap használati utasítást aki kér, de jó lenne egy olyan bátor tesztelő is, aki nem ismeri egyáltalán a gépet, hogy mennyire tűnik mély víznek :) A repülő mellett ott lesz a Checklister plugin-hoz a konfig, így az alapján elég jól ki lehet majd igazodni a repcsin.

Akit érdekel a dolog, dobjon ide egy kommentet, vagy mail-t a ksgy kukac x-plane pont hu-ra.

Hozzászólások

Szia!
En vallalom a bator tesztelo szerepet. X-Plane-nel meg csak ismerkedem de FS-el mar tobb mint 10 eve repkedek. Letoltottem az AN2-t, nagyon szep. Gratula hozza!
Meg beinditani nem sikerult, ugyhogy biztos jo lennek... )

Balazs

OK, mail ment a repülővel. Kéz és lábtörést :)

Sikeresen lefordítottam a plugint, x-plane be is nyeli (x-code project file nem kell hozzá, terminálban "make" parancs simán megcsinálja).
Tesztelni még nem tudtam.
Milyen funkciók vannak a pluginban amit tesztelni kell?

Hu, ez jo hir!

Ha a gep betoltese utan elkezd elmaszni a muhorizont, akkor mukodik :) Onnantol a checklister alapjan mar be tudod szerintem inditani, ha koveted az ott leirtakat.

Nagyon szépen működik minden. Én ugyan nem tudom még rendesen használni, de majd csak belejövök. Műhorizont leesik, aztán úgy kell összeszedni. :-)
Motor indítás kitűnően működik. A tűzoltó is működik! :-) Sikerült felgyújtanom a motort. :-)
Amit a MACBook -on lefordítok, az másik MAC-en nem nagyon akar menni, de lehet, hogy Leopard - Snow Leopard különbség miatt.
A plugin lefordul Leopardon és Snow Leopard -on is.